Vetykuorintalaite YOSHIDA 5in1 H5020

2,083.33 (2,541.67 sis. alv)

Vetykuorintalaite YOSHIDA 5in1 H5020. Vetykuorinta Yoshida on innovatiivinen laite, joka yhdistää tehokkaimmat tekniikat ihon elvyttämiseksi.
Laitteen toiminnot:
vetykuorinta
puhdistus vedellä
spray
ultraäänihoito
radioaallot
pää kylmä/lämmin

Vetykuorinta.
Vetykuorinta paitsi puhdistaa myös viivyttää ikääntymisprosesseja. Ylimääräinen vetymolekyyli sieppaa vapaat happimolekyylit ihon pinnalta (vapaat radikaalit) ja yhdistää sen molekyyliksi, joka on vaaraton iholle ja keholle. Tämän hoidon suorittaminen sarjassa antaa näkyviä vaikutuksia ihon nuorentamiseen ja vaalentumiseen. Puhdistusvaikutus on erittäin tarkka ja hoito voidaan suorittaa myös herkällä iholla. Se on todellinen vallankumous kosmetiikka-alalla.
Vedenpuhdistus
Kuorinnan voi suorittaa vedellä imutoiminnolla. Suositeltavaa käyttää mineraalivettä. Puhdistus on tarkka, hygieeninen tapa poistaa kuolleet ihosolut.
Spray
Spraytoiminto mahdollistaa aktiivisten aineiden levittämisen iholle hyvin hygieenisesti ja mukavasti. Tämän toiminnon ansiosta hoitoainetta käytetään tasaisesti ja oikeassa määrässä.
Ultraääni
Seuraavassa vaiheessa käytetään ultraääntä korkealla taajuudella. Laite ohjaa hoitoaineiiden imeytymistä ihoon. Ultraäänihoito parantaa ihon kosteutta, ravitsemusta ja uudistumiskykyä. Valmisteet ulottuvat ihon syviin kerroksiin, mikä estää aktiivisten aineiden vapautumisen.
Radioaallot
Radioaaltojen käyttö aiheuttaa ihon sisäisen lämmön syntymisen, kollageenin ja elastiinin lämmittämisen 45-57 asteen lämpötilaan. Radioaallot stimuloivat fibroblastien kasvua, jonka ansiosta iho paksuuntuu. Kolme erilaista aaltoa ja päätä.
Lämpö-kylmä pää.
Teknologia, joka käyttää pään lämpötilan muutoksia. Asetusvaihtoehdossa valitsemme jäähdytyksen tai lämmityksen. Kuuman pään lämpötila-alue on 40-55 astetta, kylmän pään lämpötila on 15-20 astetta. Lämpö-kylmä pää stimuloi ihoa toimimaan paremmin, parantaa sen tilaa, stimuloi verisuonia toimintaa. Näin voi vähentää punoitusongelmia, parantaa verisuonia, jäähdyttää ihoa voimakkaiden stimulaatiokäsittelyjen jälkeen tai laajentaa huokoset ennen hoitoa

Tekniset tiedot:
Jännite 100-120 – 220-240 V ~ 50/60 Hz
Nimellisteho 190 W
Koko (PxLxK) 61 x 41 x 90,1 cm
Paino 50 kg.

Takuu 12 kk.

Tuotetunnus (SKU): 123445 Osasto: