Tigi Bed Head Recovery Shampoo 970 ml

Original price was: 16.39€.Current price is: 10.57€. (12.90 sis. alv)

Tigi Bed Head Recovery Shampoo 970 ml. Tigi Intensiivinen kosteuttava shampoo 970ml.

Tämä kosteuttava shampoo kaktusvedellä antaa nesteytystä ja terveellistä kiiltoa janoisille hiuksille. TIGI-hiustenhoitotuotteet, niiden koostumus ja toimivuus ovat tutkijoiden luomia yhteistyössä parhaiden hiusmuotoilijoiden kanssa. Kaunis kampaus on olennainen osa hyvää tyyliä. TIGI-hiustenhoitotuotteilla luodaan kampauksia malleille erilaisissa tyyli- ja muotinäytöksissä, minkä vuoksi TIGI on tärkeä osa muotimaailmaa.

Silmiinpistävä tuotemerkki TIGI tarjoaa ammattimaista hiustenhoito- ja muotoilukosmetiikkaa sekä miehille että naisille. Valikoima on erittäin laaja – shampoista, hoitoaineista ja naamioista hiustenmuotoilutahnoihin, hiusväreihin sekä parta- ja viiksivoiteihin. Kauniit pakkaukset ja laadukkaat TIGI-tuotteet ovat laajasti käytössä sekä kauneushoitoloissa että kotona, mutta enimmäkseen TIGI-tuotteita myydään kampaamoissa, ei vähittäiskaupassa. Tärkeimmät ja yksi suosituimmista sarjoista ovat CatWalk, S-Factor, Bed Head ja Bed Head For Men.
TIGI on elämäntapa, joka perustuu intohimoon ja haluun etsiä, löytää ja menestyä. TIGI-tiimi luo vuosittain vähintään yhden oman hiustyylin tai tuotteen, mikä on muotimaailman status quo. Pitkän ja ammattitaitoisen kokemuksensa ansiosta TIGI voi tarjota laajan valikoiman shampoita, hoitoaineita ja hiusnaamioita.

 

 

Varasto loppu

Osastot: ,