SheMax Lash – myrkyllisten savujen kerääjä

300.00 (366.00 sis. alv)

SheMax Lash – myrkyllisten savujen kerääjä.

Unohda allergiat, inhalaattorit tai nenätipat, limakalvojen ärsytys ja jatkuva aivastelu. SheMax-Lash Toxic Vapor Collector estää liiman haihtumisen, puhdistaa ilman ja estää kroonisia allergioita toistuvasta kosketuksesta aggressiivisten hajujen kanssa haihdutusprosessin aikana. Terveytesi on avain menestyksekkääseen uraan!

Ensimmäinen myrkyllisen höyryn kerääjä ripsienpidennysteknikoille ja akryylimanikyyrille nimeltä ”SheMax-Lash”.

Shemaxin tehdas on kehittänyt uutta suuntaa jo vuoden ajan; He tutkivat kauneusmestareita ja selvittivät, että joka kolmas tällä alalla työskentelevä mestari kärsii allergioista. Ripsipidennystä levitettäessä mestari hengittää liimahöyryjä, ja usein ja pitkäaikaisessa työssä allergia kehittyy. Aiemmin ripsien asiantuntija löysi tien ulos ja osti erityisiä nenätippoja. Jopa nenäpallot keksittiin suojaamaan epämiellyttäviltä hajuilta ja nenän limakalvon sairauksilta.

Kuinka SheMax Lash toimii:

Jakotukki tulee asentaa mahdollisimman lähelle tuotetta, jossa on voimakas haju. Suosittelemme liiman ja akryylin asentamista metallikanteen keruulaitteen yläosaan. Kun käynnistät laitteen, voit kuulla imuvaikutuksen välittömästi. Jakotukki vetää ensin ilmaa kotelon yläosan läpi. Ilmavirta kulkee sitten tasaisesti ainutlaatuisen hunajakennohiilisuodattimen läpi, joka imee ja poistaa haitalliset myrkylliset höyryt.

Toiminnot:

Tärkein etu on yksilöllisen suunnittelun korkealaatuinen adsorptiosuodatin. Suodatin perustuu hiileen, joka on erinomainen sorbentti taistelussa höyryjä vastaan. Hiilen järjestely suodattimessa on hunajakennon muotoinen. Tämä hieno muotoilu on erityisesti valittu varmistamaan, että ilma virtaa tasaisesti jokaisen sedum-kennon läpi. Aktiivihiili on suodattimen perusta ja sitä löytyy hunajakennon sisältä murskattuna. Tämä varmistaa, että se jakautuu aina tasaisesti suodattimen sisällä ja varmistaa tasaisen puhdistuksen.

Valmistajan takuu – 1 vuosi