Goldwell Dualsenses Bond Pro Day & Night Bond Booster 75 ml. Goldwell Dualsenses Bond Pro Day & Night Bond Booster on hiuksia vahvistava, hiuksiin jätettävä hoitovoide crememäisellä koostumuksella.

Soveltuu kaikille hiuslaaduille joita on käsitelty kemiallisesti, mekaanisesti tai jotka kaipaavat rakennepaikkaavuutta ja hoitoa. Suunniteltu erityisesti hennoille ja hauraille hiuksille, koska antaa hiuksille tukea, muttei latista niitä. Tuote sisältää Inter-Amino-Bond-Builder teknologian, jossa peptidit ja aminohapot ravitsevat ja vahvistavat hiusta syvältä tehden hiuksista vahvat ja paremmin mekaanista käsittelyä kestävät. Tuotteen sisältämä microPROtec complex teknologia antaa hiuksille välittömästi hoidetun tunteen, lisää hiusten kiiltoa ja suojaa hiusväriä haalistumiselta. Suojaava soijaproteiini hoitaa hiusta syvältä vahvistaen hiuksen rakennetta. Suojaa hiustenlatvoja haaroittumiselta.

Käyttö yön yli käytettävänä tehohoitona: Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin pähkinän verran, erityisesti latvoihin ja pituuksiin. Anna vaikuttaa yön yli. Ei tarvitse huuhdella pois.

Käyttö kuiviin hiuksiin: Levitä latvoihin ja pituuksiin pähkinän verran. Jätetään hiuksiin.