A1 Glow Pro Half Moon puolikuu valaisin, valkoinen

199.75 (243.70 sis. alv)

Glow Pro Half Moon puolikuu valaisin, valkoinen. Tämän tuotteen toimitus ei ole mahtollista pakettiautomaattiin! Toimitusaika Suomen Postin kuriirilla 2-5 työpäivää.

Varjoton kosmeettinen valaisin

GLOW -hoitolamppu ainutlaatuisella kaaren muotoisella päällä antaa erinomaisen valaistuksen tarkkuutta vaativien hoitojen aikana. Se toimii erittäin hyvin kaikissa erikoistoimistoissa, joissa oikea valaistus voi vaikuttaa merkittävästi suoritettujen palvelujen laatuun . Täydellinen ripsien pidennyksiin tai tuuhentamiseen, tatuointeihin, kauneushoitoihin tai meikkiin, se on hyödyllinen myös valokuvauksen tai videokuvauksen yhteydessä.

Kääntyvä, kaareva pää

Lampun pään tunnusomainen muoto ei ole vain mielenkiintoinen muotoilu, vaan myös korkea toiminnallisuus . Leveä, erityisesti kaareva profiili , joka on täytetty LED -diodilla, valaisee hoitoaluetta varjottomasti ja takaa mukavuuden palvelujen suorittamisen aikana. Se on myös täydellinen valokuville tehosteista , jotka paljastavat ne tarkasti. Paneelin puoliläpinäkyvä pinta hajottaa valoa, minkä ansiosta lamppu ei häikäise silmiä . Asianmukaisten parametrien sekä värin ja valon voimakkuuden säätömahdollisuuden ansiosta lamppu toistaa täydellisesti nähdyt värit, eikä näin ollen rasita silmiäjopa pitkän työn aikana. Lisäksi pyörivä pää, jossa on laaja liikealue, mahdollistaa valaistuksen optimaalisen säätämisen mieltymystesi mukaan.

Laaja säätöalue

Jalustaa on helppo säätää alueella 140-180 cm käyttämällä varressa olevaa lukitusruuvia. Näin voit säätää pään asennon käyttäjän yksilöllisten tarpeiden ja erilaisten kosmeettisten tuolien, sohvien tai hoitopöytien mukaan ja samalla erinomaisen työpaikan valaistuksen . Valon väriä ja voimakkuutta voidaan säätää asteittain kaukosäätimillä – yksi sijaitsee aivan lampun vieressä, minkä ansiosta se on aina käsillä työn aikana; toinen puolestaan ​​antaa sinun hallita asetuksia etäältä.

Sopeutuminen yksilöllisiin tarpeisiin

Värilämpötilatilojen säädössä on 7 tasoa, kun taas valon voimakkuudessa – jopa 11. Tämä antaa loistavat mahdollisuudet säätää valaistusta yksilöllisiin tarpeisiin. Kannattaa myös huomioida liikkuvan pään ja täyden kierroksen tekevän kolmijalan varren tarjoama huomattava potentiaali – kannattaa kuitenkin muistaa, että lamppu on vakaimmin kallistettuna alustaa pitkin.

Työn vaikutusten jakamisen helppous

Sarja sisältää puhelintelineen , joka mahdollistaa esteettisen dokumentoinnin työn vaikutuksista ja varmistaa rungon vakauden . Sen avulla voit tallentaa videoita myös palveluiden suorittamisen aikana ja jakaa tallenteet myöhemmin sosiaalisessa mediassa. Kahva voidaan sijoittaa jalustan eri paikkoihin , jolloin voit saada erilaisia ​​mielenkiintoisia kuvia . Se toimii monien puhelinmallien kanssa puristimen laajan säädön ansiosta .

Hyödyllinen ratkaisu mobiilipalveluihin

Valaisin on helppo koota ja käyttövalmis muutamassa hetkessä pakkauksesta purkamisen jälkeen. Eristävä suojus , jossa on eristävä kerros, varmistaa mukavuuden sitä kantaessa. Kaksi tarranauhalla suljettavaa sisätaskua helpottavat laitteiden pakkaamista ja suojaavat setin osia vaurioilta kuljetuksen aikana. Tämä helpottaa laitteiden käyttöä mobiilipalveluissa.

Tyylikäs muotoilu ja toiminnallisuus

Yksinkertainen muoto ja moderni, minimalistinen kehyksen tyyli klassisessa valkoisessa sävyssä saavat seisomavalaisimen näyttämään upealta melkein missä tahansa sisustuksessa. Vankka, tasainen pohja mahdollistaa valaistuksen kätevän sijoittamisen työpaikalle.

Tarkemmat mitat näkyvät kuvassa.
Huomio. Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja kokoa tuote oikein.
Setti sisältää: lampun, virtalähteen ja virtajohdon, rungon elementit jalustalla, ohjeet, puhelinteline, langaton kaukosäädin, kansi.

Tiedot:
Tulojännite: 110-240 V
Teho: 36 W
Valon väri: 3200-5600 K
CRI: RA > 90
Valovirta: 2800 LM Kehyksen
väri: valkoisen sävyjä
Takuu: 6 kk.

Tuotetunnus (SKU): 146661 Osastot: ,