GA.MA IQ Perfetto Hair Dryer hiustenkuivaaja, musta

150.00 (183.00 sis. alv)

GA.MA IQ Perfetto Hair Dryer hiustenkuivaaja, musta. GA.MA IQ Perfetto Hair Dryer hiustenkuivaaja on markkinoiden kevyin hiustenkuivaaja, paino vain 294 g.
Innovaatinen ja täysin uudenlainen muotoilu,takaa täydellisen käyttömukavuuden.

Föönin puolet pienempi koko markkinoiden muihin malleihin verratuna ja innovatiivinen muotoilu mahdollistavat mahdollisimman ergonomisen otteen ja työasennot.
Föönin erittäin kevyt paino 294g tekee työskentelystä vaivatonta ja miellyttävää, ehkäisten ranteisiin kohdistuvalta rasitukselta. Pienen koonsa ansiosta fööni kulkee helposti matkassa ja sitä on helppo säilyttää.

Koostaan huolimatta föönissä on erittäin tehokas moottori 110.000rpm, joka lyhentää huomattavasti kuivumisaikaa. Moottori on noi 7 kertaa tehokkaampi kuin perinteisissä hiustenkuivaajissa. Tehosta huolimatta fööni on hiljainen, 78dl täysillä tehoilla.

IQ:n sisältämät sensorit pitävät lämpötilan vakaana sekä suojaavat laitetta ja hiuksia ylikuumenemiselta. Föönin Memory Function muistaa viimeksi käytetyn puhallustehon ja lämmönsäädön. Lukitusnapin avulla föönin sivussa olevat painikkeet eivät muuta puhallustehoa tai -lämpötilaa työskentelyn aikana. Led-valot ilmoittavat mahdolliset viat sekä kertovat kun on tullut aika puhdistaa fööni. Föönissä on itsepuhdistustoiminta moottorille.

Paino 294 g
Äänenvoimakkuus 78 dB
Johto 3m pitkä
3 puhallusnopeutta ja 3 lämpötilaa
Sisältää 2 suutinta ja diffuuserin
110.000rmp puhallusteho
Painoa 294g

Varasto loppu