Armand Pro tatuointituoli, musta

480.00 (585.60 sis. alv)

Armand Pro tatuointituoli, musta. Tatuointituoli hydraulisella pumpulla mahdollistaa palvelujen ergonomisen suorittamisen tatuointisalongissa. Se on suunniteltu sekä asiakkaan että hoidon suorittajan mukavuutta ajatellen. Laajat säätömahdollisuudet (myös käsinojat) tekevät tästä mallista käytännöllisen osan tatuointistudion varusteista, ja minimalistisen muotoilun ansiosta huonekalut on helppo sovittaa melkein mihin tahansa sisustukseen. Tuolissa on erikoismekanismit, joiden avulla se voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeisiin ja tatuointialan erityispiirteisiin. Selkänojan kulmat säädetään manuaalisesti ja lukitaan vivun avulla. Kääntömahdollisuuksien ansiosta nojatuoli voidaan avata pöytä-asentoon. Täysi pyörimismekanismi vaikuttaa työn tehokkuuteen ja mukavuuteen. Kasvonaukku ja pään tyyny.

Tehokkaan hydraulisen pumpun käyttö mahdollistaa tuolin korkeuden tasaisen säädön välillä 64-80 cm. Tuoli tarjoaa optimaaliset olosuhteet tarkkojen ja monimutkaisten taiteellisten teosten suorittamiseen.

Täyte muodonmuutoksia kestävällä vaahtomuovilla, pinnoite miellyttävän tuntuisella mustan sävyisellä synteettisellä nahalla ja vakaa metallirunko takaavat laitteiden kestävyyden ja helpon puhdistuksen.

Korkeuden säätö: 64-80 cm

Pituus: 180cm

Leveys käsinojilla: 83 cm

Paino 70 kg.

Hydraulipumppu
Verhoilumateriaali: synteettinen nahka
Verhoilun väri: musta
Takuu: 12 kuukautta

Toimitus 9-10 työpäivää.

Tuotetunnus (SKU): 126427 Osastot: ,